Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Mr_R

14. 3. 2008 12:56
Doprava v Liberci

Zajímá mě, ce se bude dít, až se po dostavbě obou nákupních center v dolním centru začne hroutit doprava z přetížení. Kdo bude zodpovědný? Nikdo. Jaká bude řešení? Žádné. Kdo bude trpět? Obyčejný Liberečák. Je to svinstvo a povolení výstavby v pořadí třetího OC Na Perštýně je podle mého názoru normálně na kriminál. Kvůli osobnímu prospěchu několika jedinců a finančních skupin takto devastovat centrum velkého města.

0 0
možnosti

Andy

27. 2. 2008 10:43
souhlas s článkem

Souhlas s článkem. Všude se stavějí velká obchodní centra ale mimo centrum města na okraji, kde se dá slušně zaparkovat a kam se snadno přijede aniž by to zatěžovalo provoz v centru. Jen v Liberci ne. Město, kde se prý nejlépe žije, má nedostatek bytů, vysoké nájmy a ceny bytů a zeleň nikde a každý den se dusíte na hlavním terminálu na Fugnerce! Rv

0 0
možnosti

Carlos

26. 2. 2008 15:05
Mám obavy,

že liberečtí radní musejí být zaplacení - budˇstavebními firmami nebo investory oněch staveb, jinak by tohle nemohli dopustit  

0 0
možnosti

A.P.

26. 2. 2008 15:02
souhlasím

Lavičky, trávník a stromy nebo dokonce park - to není potřeba, Liberečáci budou relaxovat pouze procházkami po nových obchodních centrech - parky nikdo v Liberci nepotřebuje

0 0
možnosti

Milan

26. 2. 2008 14:59
nové heslo

Spíš Liberec - město nesmyslných obchodˇáků - na úkor každého trávníku, každého náměstí a každého dříve volného prostranství

0 0
možnosti

Apač

26. 2. 2008 13:20
nové heslo

Na radnici v Liberci mají nové heslo dne:

velké betonové krabice nacpat do centra Liberce!

To že ta krabice na Šaldově náměstí zastíní i historické domy a že se staví i na obecní zeleni - to evidentně nikomu na radnici nevadí ! Hlavně že investoři zaplatili¨- zřejmě i těm radním!

0 0
možnosti

Bobo

26. 2. 2008 12:55
Jste naivka, takového rozhodnutí nejsou schopni

a když tak, se zaručeně nechají uplatit!

"Doufám, že aspoň na místě bývalé Textilany se postaví tolik chybějící bytové domy třeba kombinaci s parkem a hřištěm pro děti. Ale mám obavy, aby zastupitelstvo nebylo zase zkorumpováno ve prospěch nějakého slavného investora a zase nějakého obchodního nebo zábavního centra !! "

0 0
možnosti

MIloš Hanák

26. 2. 2008 12:51
je to neuvěřitelné, co se tady děje

Atˇjdou liberečtí radní do hajzlu s tou výstavou 3 nákupních center přímo v  centru Liberce! Když nic jiného, tak minimálně místo té Galerie Perštýn se měly stavět obytné domy s parkovou úpravou kolem!

0 0
možnosti

Věra H.

26. 2. 2008 12:41
cílená likvidace veškeré zeleně v centru Liberce

Je to pravda, zmizela zeleň za Tescem směrem k Domu kultury, taky zmizí pěkné náměstíčko před Domem kultury s fontánou ??, na Šaldově náměstí se staví na místě obecní zeleně - kde bývaly nádrže s vodotrysky, trávník a lavičky - prostě příjemné odpočinkové místo. Na Perštýně také zeleň ustupuje dalšímu obchoďáku. Centrum Liberce bude jenom beton, železo, sklo, obří betonové krabice nových obchodních center, dopravní zácpy a zamoření výfukovými plyny a pár polouschlých stromů v betonových nádobách!

0 0
možnosti

Zbyněk Najman

26. 2. 2008 12:26
Pokud se zeptáte nějakého řidiče městského autobusu

v Liberci řekne Vám, že je to na Fugnerce denně o nervy - chodci vbíhají doslova pod kola na celém oválu městského autobusového nádraží, pro autobusy není dost prostoru ani na zaparkování nebo objíždění ! Nikdo z chodců nerespektuje nevýrazně označené přechody, do toho tramvaje. Cestující Vám zase řeknou, že je tam jedna malá a podivná železná čekárna, v zimě nevytopená. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3482x
2004 - externí spolupráce s vydavatelstvím Kalendář Liberecka.
2007 - 2008: založeny internetové stránky s libereckými událostmi, kde tyto události mě zaměstnávají na maximum. Díky nim se setkávám i se zajímavými osobnostmi tohoto kraje.
2008 - Na blogu idnes.
Má vášeň psaní, fotografování, příroda.
2009-2010 - Fotograf na volné noze, fotografování nejen portrétů, ale i reportáže typu svatební fotografie a nejčastějším tématem je pro mě město Liberec. V roce 2010, jsem v Liberci otevřel i vlastní fotoateliér.