Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

26. 2. 2008 9:57
Můžete mi sdělit jméno příjmení jediného

odsouzeného, který byl nějak trestán za vlastnictví nějakých nahrávek, knih nebo zahraničního tisku?

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

26. 2. 2008 10:54
Re: Můžete mi sdělit jméno příjmení jediného

Včera ČT1 - pořad Za železnou oponou. Jméno té paní si nepamatuju, ale seděla za to, že vlastnila LP a tu pouštěla svým kamarádům a jednomu ji půjčila. Byla to deska, která legálně vyšla v českém hudebním vydavatelství Panton. Stačí.....?

0 0
možnosti

Pavel

26. 2. 2008 9:14
Co ty o tom můžeš vědět!

Z těch televizních sestřihů má člověk dojem, že se ani nejedná o skutečnost. Normální člověk, který si hleděl své práce a rodiny si ani neuvědomil, že žije v totalitním režimu.Všude okolo nás to bylo stejné a nebylo si na co stěžovat. Ať si komunisti dělali co chtěli, normální lidi nezajímalo.Většina lidí byla spokojena.No a ti nespokojení jsou vždy a všude.Tehdejší "papaláši"byli ubožáci proti současným. Dnes to není jiné, je to ještě horší.Jedna totalita vystřídala druhou.Listopadová idea se rozplynula a zůstala pouze hořkost.Dnes je drahota, nezaměstnanost a propastné rozdíly mezi příjmy lidí.Nežilo se tehdy tak špatně jak ukazuje TV. Je to propaganda.

0 0
možnosti
H

Hufner

26. 2. 2008 8:59
Svoboda modrá...

Petře, já bych tě doplnil: Ať žije svoboda pro tuneláře, kriminálníky, vrahy, zloděje, lupiče, sprosťáky se zdviženým prostředníkem, lháře, podvodníky, nefachčenky a modrou sebranku.....;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS